(099)-968-69-03; (096)-231-81-33; (073)-464-11-65
Пн-Пт — 9:00-18:00, Сб-Нд — вихідний

Нові підручники з української мови для шкіл з молдавською мовою навчання 2019-08-01

Раді поділитися із вами результатами цьогорічної праці над серією підручників з української мови для шкіл із молдавською мовою навчання, рекомендованих Міністерством освіти і науки України.|

Українська мова та читання: підручник для другого класу (у 2-х частинах, з аудіосупроводом) авторок Світлана Свінтковська, Лідія Верготі, Світлана Ткаченко, Олена Реу.

            

Підручник містить різноманітні види робіт: творчі й практичні вправи, переклад із молдавської мови на українську, ребуси, тестові завдання. Тексти до уроків читання пізнавальні, спрямовані на розвиток особистісних цінностей, а оригінальні умовні позначки допоможуть зорієнтуватися у підручнику.

 

З аудіосупроводом до першої частини видання ви можете ознайомитись за посиланням: http://cdn.gra-sonyashnyk.com.ua/media/audiozapys_ukrainska_mova_2_klas_1_chastyna.mp3

Українська мова (рівень стандарту): підручник для 6 класу авторства Світлани Свінтковської, Олександри Гашибаязової та Олександри Пасат.

 

У цьому підручнику вміщено надзвичайно велику кількість різноманітних завдань («Прочитайте! Це цікаво!», «Інтернет-мандрівка», «Лінгвістична гімнастика» та інші), що спрямовані на формування особистості, яка вільно володіє державною мовою у всіх сферах суспільного життя.

               

Ще одне видання від авторського колективу Світлани Свінтковська, Лідії Верготі та Світлани Ткаченко — Українська мова (рівень стандарту) підручник для 11 класу — систематизований курс української мови, який забезпечить поглиблення знань, умінь і навичок одинадцятикласників.

 

Основа підручника — комунікативний підхід, а різноманітність вправ, завдань, клоуз-тестів, текстів для перекладу з молдавської мови українською й навпаки, рубрики «Поміркуй» «Увага» «Синтаксичний тренінг» та інші — спрямовані на розвиток ключових компетентностей учнів та учениць.